Disa këshilla vetëbesimi nga simboli i feminitetit , Oriola Marashi


Bukuroshja Oriola Marashi ka ndarë me ndjekësit e saj disa hapa shumë të thjeshta të cilat ajo vetë i ka përdorur në adoleshencë për të arritur besimin në vete. Kush më mirë sesa Oriola mund të tregojë rrugën drejt suksesit dhe arritjeve në fushën e modelingut jo vetëm kombëtar por edhe më gjerë. Praktika në veprimet e vogla e deri tek pasioni për të arritur dëshirat janë sqaruar me shumë dashuri, kështu që hidhini një sy më poshtë:

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author