Dj Sardi bëhet baba për herë të parë


Nga Hortenca Alimucaj

Redaktore e rubrikës :Lifestyle

“E gjithë bota mu shemb përpara teje “- kështu është shprehur artisti në postimin e sotëm në Instagram në ditën e tij më të vecantë . Duke mbajtur në duar vogëlushin , Dj Sardi na tregon edhe emrin e tij unik Zais Denzel Shehu. Postimi i tij na përcolli shumë emocion dhe na tregon anën humane të secilit prej nesh ,dashurinë për familjen. Neve nuk na mbetet gjë tjetër vecse ti urojmë jetë të gjatë vogëlushit!

About Post Author