Djaloshi i “alienëve” ka një lidhje befasuese me Arnold Schwarzenegger


Redaktori i rubrikës:”UFO”
Çdo meme ka një histori origjine. 

I njohur për teoritë e tij për alienët ‘atje jashtë’, Tsoukalos e filloi karrierën e tij shumë ndryshe.

I lindur në Zvicër, Giorgio A. Tsoukalos është më i njohur këto ditë si fokusi i një meme interneti jetëgjatë në internet, në të cilën çdo gjë dhe gjithçka shpjegohet si “aliene”.

Imazhi i përdorur në meme është Tsoukalos siç u shfaq në serialin dokumentar Ancient Aliens , i cili në vetvete ka shkaktuar mjaft meme, polemika dhe pretendime të dyshimta.Megjithatë, përpara se të ishte një ekspert i alienëve, 43-vjeçari kishte një karrierë shumë të ndryshme – një karrierë që është po aq larg nga tema e vizitave jashtëtokësore sa është e mundur.
2.
Roli i tij origjinal ishte në fakt ai i një promovuesi bodybuilding, një karrierë që u frymëzua nga një vizitë në shkollën e tij nga atletë nga Federata Ndërkombëtare e BodyBuilding dhe Fitness (IFBB). I prirur për t’u përfshirë në sport, por duke kuptuar se nuk do të ishte kurrë konkurrues, ai vendosi të fokusohej në anën organizative të gjërave.Kjo, në mënyrë të pashmangshme, e pa atë të kryqëzohej me bodybuilderin më të famshëm në botë – Arnold Schwarzenegger – në një nga ekspozitat profesionale të bodybuilding-ut Arnold Classic.Vetëm më vonë në jetë, pasi kishte themeluar revistën Legendary Times , ai u bë i njohur për interesin e tij për të pashpjegueshmet dhe në veçanti, teoritë e tij rreth astronautëve të lashtë.
“Ekspeditat kërkimore të Giorgio-s e kanë çuar atë nëpër botë dhe ai është një nga të paktët njerëz që ka vizituar dhe eksploruar pothuajse çdo vend të lashtë misterioz në Planetin Tokë”, shkroi History Channel .

Burimi:Suggest.com 

About Post Author