DO PUNOJ NE VENDIN TIM


DO PUNOJ NE VENDIN TIM

Ketu ku me lindi Nena
ku u rrita me therrime
ska se cme duhet kurbeti
do punoj ne token time

Ketu ku kam hapur syte
ku me flet Nena o bir
ku ndihem krenar me shpirtë
me gjak stergjyshi Ilir

Ndoshta dikush do lendohet , por
ne vendin tim djersen do derdh
se mohoj Atdheun tim
ne dhe te huaj s.dua te vdes

Si le vetem Babe e Nene
me ta do qesh me ta do qaj
ketu me ngroh dielli im
s.dua te dergjem si ysmeqar

Nga Godo Mehmetaj.

About Post Author