Do të vij !Laureta Malaj


Do të vij !

Do të vij …do të gjej aty me petkun e petaleve shtruar .

Dhe me aromën e luleve që sjellin freski.

Nëpër nuancash teje zbukuruar,

aty brenda tyre ,aty ku ndodhesh ti !

Do të gjej aty në çdo agim të lindur.

Të mbuluar me vesën e kristaltë.

Ashtu si çdo lule që përshkon bleta,

që lëshon mbi petale të ashtuquajturën mjaltë !