Doktori filmon dy UFO mbi shtëpinë e tij në Angli


Dr Mohamed Salama kishte nxjerrë kazanët e tij kur vuri re dy objekte që lëviznin në mënyrë të çrregullt në qiell.

Grykat misterioze të dritës u kapën në kamera në zonën Harborne të Birminghamit rreth orës 22:30 të së dielës mbrëma.

Klipi zgjat rreth 38 sekonda dhe tregon se objektet lëvizin me shpejtësi në drejtime të ndryshme, duke u ngjitur në një drejtim dhe më pas në një tjetër, me një që largohet nga korniza me shpejtësi të lartë. “Unë kurrë nuk kam parë diçka të tillë më parë,” tha Dr Salama. “Unë nuk mendoj se ishte një avion, dron, lazer apo yll për shkak të shpejtësisë së lëvizjes dhe mënyrës se si manovronte në drejtime të ndryshme.”

“Ishte lart mbi retë dhe dukej se gjuante në horizont brenda pak sekondash. Ishte vërtet e pabesueshme. Shkëlqimi i tyre ishte gjithashtu mjaft i jashtëzakonshëm dhe kjo ishte diçka tjetër që më bëri të mendoj se mund të ishte një UFO. nuk kam besuar kurrë në to deri më tani”.

“Ishte një përvojë kaq e çuditshme dhe unë me të vërtetë mendoj se kjo mund të jetë një UFO.”

About Post Author