Dr. Steven Greer pretendon se një UFO e madhe është fshehur në malet e Koresë së Jugut


 1.
Dr. Steven ishte në lajmet kohët e fundit për kryerjen e një ngjarjeje të zbulimit të UFO/UAN, në të cilën ai foli për pamje të çuditshme dhe të pashpjegueshme, ndërsa pohoi gjithashtu se krijesat jashtëtokësore, të njohura zakonisht si “alienë”, trajtohen si “jo armiqësore”. .
Nëse kjo ishte shumë për t’u kuptuar, ajo që ai ka për të thënë në lidhje me objektin jashtë Koresë së Jugut do t’ju lërë pa dyshim.
Një klip i shkurtër me Dr. Greer po qarkullon nëpër Reddit dhe TikTok, pasi njerëzit e kanë të vështirë t’i besojnë pretendimet e tij.
Në video, ai flet për “Teknologjitë e padukshme dhe sistemet satelitore të luftës” dhe “objektet e tjera nëntokësore” të supozuara, të cilat nuk janë të njohura për publikun dhe përdoren sipas gjykimit për të kryer projekte të supozuara që lidhen me UFO-t ose UAP-të.
Pasi emëroi dy qendra të supozuara nëntokësore që ndodhen nën ndërtesa zyrash në Shtetet e Bashkuara – një në Karolinën e Veriut dhe Orange County, Kaliforni, ai pretendon se një objekt që supozohet se ndodhet jashtë Seulit aktualisht strehon një “UFO të madhe”.
Ai e përshkruan atë si një “makinë jashtëtokësore që ata e kishin rrëzuar me një lloj sistemi të luftës elektronike” dhe duhej “të gdhendnin një pjesë të madhe të malit vetëm për ta mbajtur atë”, pasi nuk mund të zhvendosej në asnjë vend tjetër.
Ai thotë se objekti i paidentifikuar është “ende aty”.
Sipas disa thashethemeve, bëhet fjalë për një incident të ndodhur në fund të viteve 1990. Thuhet se ushtarët e Koresë së Jugut u trembën shumë kur e panë këtë objekt, pasi “ishte shumë përtej aftësive të atëhershme teknologjike të njeriut”.
Disa faqe madje publikojnë vendin e supozuar ku fshihet UFO-ja e rrëzuar. Ky vend është larg në male dhe duket si disa ndërtesa pranë një rrethi të madh betoni.
Autoritetet e Koresë së Jugut thonë se është thjesht një “kompleks qeveritar”, por forma e tij e çuditshme, qëllimi i panjohur dhe largësia nga qytetet dhe qytezat kanë ngjallur dyshimin e teoricienëve lokalë të konspiracionit për shumë vite.
Rrethi i madh prej betoni ka një diametër prej 82 metrash dhe është shënuar në harta si një “objekt ushtrie”. Pranë saj ndodhet godina e “zyrës së qeverisë”.

2.

Ufologu amerikan Steven M. Greer pretendon se di për një objekt jashtë Seulit, Korenë e Jugut, që dyshohet se ka mbajtur të fshehur një “UFO të madhe”.
Dr. Steven ishte në lajme kohët e fundit për kryerjen e një ngjarjeje të zbulimit të UFO -ve/UAN, në të cilën ai foli për pamje të çuditshme dhe të pashpjegueshme, ndërsa pohoi gjithashtu se krijesat jashtëtokësore, të njohura zakonisht si ” alienë “, trajtohen si “jo armiqësore”. . Nëse kjo ishte shumë për t’u kuptuar, ajo që ai ka për të thënë në lidhje me objektin jashtë Koresë së Jugut do t’ju lërë pa dyshim.
“UFO e madhe” fshihet në Korenë e Jugut, pohon urologu i famshëm
Një klip i shkurtër me Dr. Greer po qarkullon nëpër Reddit dhe TikTok, pasi njerëzit e kanë të vështirë t’i besojnë pretendimet e tij.
Në video , ai flet për “Teknologjitë e padukshme dhe Sistemet Satelitore të Luftës” të supozuara dhe “objektet e tjera nëntokësore” të cilat nuk janë të njohura për publikun dhe përdoren sipas gjykimit për të kryer projekte të supozuara që lidhen me UFO-t ose UAP-të. Ai e përshkruan atë si një “makinë jashtëtokësore që ata e kishin rrëzuar me një lloj sistemi të luftës elektronike” dhe duhej “të gdhendnin një pjesë të madhe të malit vetëm për ta mbajtur atë”, pasi nuk mund të zhvendosej në asnjë vend tjetër.
Ai thotë se objekti i paidentifikuar është “ende aty”.

Pasi emëroi dy qendra të supozuara nëntokësore që ndodhen nën ndërtesa zyrash në Shtetet e Bashkuara – një në Karolinën e Veriut dhe Orange County, Kaliforni, ai pretendon se një objekt që supozohet se ndodhet jashtë Seulit aktualisht strehon një “UFO të madhe”.
Mund të gjenden TikToks të pamjeve të çuditshme në Korenë e Jugut
Disa TikTok që janë shfaqur në të njëjtën kohë me intervistën e Dr. Greer, pretendojnë se tregojnë UFO që fluturojnë mbi Korenë e Jugut.
Një video e paqartë e postuar në platformë dy ditë më parë tregon objekte të ngjashme me disqet që fluturojnë midis maleve dhe mbishkrimi pretendon se janë filmuar në Korenë e Jugut.
Disa TikTokë të tjerë që datojnë vitin e kaluar, përshkruajnë një brez shumëngjyrësh drite në qiellin e natës me një dritë të ndritshme në majë, që shumë supozuan se ishte një pamje e UFO-ve.
Por, ushtria e Koresë së Jugut më vonë konfirmoi se ishte shkaktuar nga një lëshim sekret i raketës që ata kryen si pjesë e përpjekjeve të tyre për të ndërtuar një aftësi vëzhgimi të bazuar në hapësirë. Publiku nuk ishte i informuar për këtë për shkak të ndjeshmërisë së tij.
Përveç kësaj, Koreja e Jugut nuk ka konfirmuar ndonjë zbulim tjetër të UFO-ve ose nuk ka komentuar pretendimet për gjoja fshehjen e një të tillë në male.
Pretendimet e Dr. Steven Greer kanë habitur përdoruesit e rrjeteve sociale
Përdoruesit e mediave sociale janë të habitur nga intervista e Dr. Steven për një UFO të supozuar në Korenë e Jugut, pasi disa kanë vënë në dyshim besueshmërinë e saj. Por, të tjerët janë të bindur se ufologu po flet vetëm të vërtetën.
“Ndryshe nga Coulthart dhe Elizondo që flasin në mistere, Greer është në të vërtetë mjaft i drejtpërdrejtë. Unë e besoj plotësisht atë”, tha njëri.
Në përgjigje të njerëzve që u përpoqën të hedhin poshtë pretendimet e mësipërme, një tjetër tha: “E gjithë kjo është e besueshme. Ju të gjithë silleni sikur dini gjithçka që ndodh në botë”
Në kundërshtim me komentin e mësipërm, njëri pyeti: “Nëse ajo që thotë është e vërtetë, pse nuk tregon ndonjë fotografi apo edhe dokumente për të vërtetuar pretendimet e tij?”
“A mund të ndani vendndodhjen e saktë të kësaj faqeje në mënyrë që të mund të kontrollojmë? Është e pabesueshme”, shtoi një tjetër.