Drita e bardhë!!!-Teuta Gjata 


Teuta Gjata 

Drita e bardhë!!!

 Te flisja doja realisht me jeten.

 Realen kerkoja te gjeja ne te.

 Nje drite e bardhe u shfaq ne rrugetimin tim 

 Kur Isha ne erresiren e pafund. 

 Me pelqeu fakti i vazhdimesise 

. E perqafova me shpirtin e paster ‘ ate,drite 

 I thash; ti je , drite e bardhe e udhetimit tim 

 Qendro me mu ,mos ik.!!! 

 Ishte sa I gjat udhetimi 

 Te ndjeja doja ndricomin thell ne shpirtin tim .

 Bisedoja me driten e shpirtin tim e hapa .

 Ky shpirt e hap deren , Vetem per miqt. Besnik. 

 Te besosh ne te verteten Ndoth …

. vetem atehere kur …..

 E verteta nuk te genjen 

 Dhe fjala me realitetin perputhen 

 Njekohesisht . 

 I doja faktet te flisnin e Jo me ti.

 Prisja te ndodhnin ne realitet 

 Te gjitha bukurite . 

Sa u shgenjeva nje dite 

Kur, drita e humbi bardhesine e saj 

 U mbulua me hipokrizin . 

 E doja perseri me driten te flisja . 

Ndoshta, isha une pjese e erresires . 

Kur, pash ….ajo, drite, nuk ishte me drite 

. Nuk kishte me shans 

 Te jetonte ne shpirtin tim. 

 Teuta Gjata