Drita Haxhillari-Dashuri në pafundësi


Në frymën time…

streh’ të shpirtit tim,

miliona vargëzime…

yllësi në vallëzim.

Në rreze Dielli…

zjarrmi në shtrëngat’

sa Toka dhe Qielli,

përqafime dit’ e natë.

Në nota melodie…

këngë dhe poezi,

nën çati lumturie…

Dy në Një_Unë&Ti.

Të dua në pafundësi…

të kam oksigjen,

më je dashuriiiiii….

si ti të dytë nuk gjen !

E jotja me shpirt e zemër,

dhe në botën përtej…

jam më e lumtura femër,

nëpër vena,të ndjej,të ndjej !!

® Drita Haxhillari.

Autorësia mbrohet me ligj.

About Post Author