Dritë në natë-Εli Llajo


Εli Llajo

Mund të jetë një imazh i 1 person, flokë bjonde dhe duke buzëqeshur

Përqafimi lejon

konfliktet në qendër

të izolimit

dhe errësira e heshtur është

në përjetësinë e kalimit

atje ku fjalët humben

në detin e pafajshëm

të konfuzionit shoqëror

midis margjinave të suksesit

dhe lëvizjes së ngadalshme,

ku kufijtë e shpërndarë përfshihen

në koordinimin revolucionar

të burgjeve të harrimit.

Hap një libër të ri,

një dritë,

që kalon errësirën,

si një yll i ndritshëm

që ndriçon në qiell,

që hedh refleksione të ndritshme

në qendrën e natës së heshtur.

Εli Ll@jo