Dua të shkruaj!!Nga Lida Abazi


Dua te shkruaj!!

Dua te shkruaj

me pelqen te shkruaj,

nuk me pengon ti,ai,ajo,

dua te shkruaj,

ashtu si t’me vi

“rrapa – zhdrapa”😄

Dua te shkruaj,

per ty o jete

e menyrave te ndryshme

*** Te shkruaj,

per ,momentin,

castin,

qe te ndodh,

ty mua o njeri!!

•Per jeten tende,

te vrazhde,

ose te bukur!!

Per ty o varferi

e per ty o pasuri

Pasuri me vlere e ndere!😊

Pasuri e dhjere e pandere!!😏

** Te shkruaj per ty,

o natyre e bukur,

qe me jep gaz e hare,

harmoni e lumturi!!

** Per ty o shoqeri

e mire, qe ndjehem mire!!😄

Dua te shkruaj kur

me vjen ajo muz!!

** Dua te shkruaj,

me mend e pene,

nuk kam gjume🤔

dhe me vjen ai moment,

ai cast,

te lexoj dhe te shkruaj

Te shkruaj ashtu

“rrapa~ zhdrapa 😄

ashtu si me vjen,

kam deshire

te shkruaj ,per te miren,

se ajo me jepe miresi,

te shkruaj e te lexoj,

t’me japi dituri

e njohuri o njeri!!