“Duaj cdo defekt tëndin..”


Luana Vjollca, një nga femrat më me influencë në Show Bizin tonë , ka dhënë një mesazh shumë të rëndësishëm : “Unë e dua veten time, e dua veten time shumë. Nëse ka dicka që kam mësuar është se nëse ti nuk e zgjedh veten askush nuk do të zgjedhi. Duaje veten tënde, nuk ka si ti, je e vetmja në botë, respektoje atë dhe trajtoje siç do të doje të të trajtonin të tjerët, duaj cdo perfeksion tëndin dhe cdo difekt. Tregoje me shumë krenari se kush je ..”

Në fakt nëse nuk jemi të mbushur me dashuri për veten si mund tu japim të tjerëve?
Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author