Duke analizuar videon e një takimi me të huajt


 
Në vitin 2017, një Alien Grey në dukje u filmua duke u takuar me një qenie njerëzore në Zonën 51 dhe duhet të pranoj se duket e vërtetë, por ndoshta është një interpretim i zgjuar CGI.
Videoja e zbuluar supozohet se tregon një takim të papritur midis një qenieje humanoide jashtëtokësore dhe një personi në atë që duket të jetë një bazë sekrete nëntokësore ushtarake amerikane ose Zona 51, e cila nuk është aspak sekrete.
Entiteti jashtëtokësor, i njohur zakonisht si një Gri Alien, duket se është jashtëzakonisht autentik, duke zotëruar tipare të dallueshme që shpesh lidhen me këtë lloj speciesh jashtëtokësore. A nuk mund të dallojmë më ndryshimin midis një interpretimi CGI dhe një qenieje reale?