“Duke pritur lindjen e diellit” të autorit Fadil Abazi-Feri Arifi


Dësha të shkruaj pak për datën 15.03.2024, i cili u bë promovimi i librit me poezi në Shtëpin e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” Aty në Sallen e Kuvendit Komunës. Libri quhej “DUKE PRITUR LINDJEN E DIELLIT” të autorit Fadil Abazi, të organizuar nga Sh.Sh.K “Ramadan Musliu” në Viti. Pra salla ishte e mbushur me njerz libërdashës që janë të interesuar, për librin ku aty kishte intelektual, profesor shkrimtaar e qytetar të shumtë. Për librin foli prof.dr.Flamur Maloku, dhe Esat Kamberi, I cili libër me pëlqej jashtë mase, sepse kishte në te aq sa unë vrejta dhe i pash katër sçarime që ishin si fusnota se nga u frymzu autori. I lumtë autorit të librit për kët promovim ku ka se çka të lexohet.