Dy objekte të paidentifikuara të kapur në film në qiell mbi San Diego


Cilat janë këto objekte?Pamjet, të cilat u ngarkuan së fundmi në Twitter, që atëherë janë marrë nga shumë media.Postuar më 17 tetor nga një përdorues i Twitter-it me “@magot_e_dead”, klipi intrigues tregon atë që duket të jetë dy objekte të ndritshme që lëvizin së bashku nëpër qiellin e Kalifornisë.

“Ua, shoku, çfarë është ajo?” dëgjohet zëri i një gruaje duke thënë.

Ndërsa klipi vazhdon, objektet zhduken për pak kohë pas disa reve përpara se të zbresin poshtë, duke ndaluar për disa sekonda, më pas duke vazhduar të lëvizin në një trajektore në rënie.

“Kjo është çmenduri,” vazhdon zëri. “Oh, çfarë?”

Klipi shpejt tërhoqi mjaft vëmendje, me gazetarët e NBC News dhe WSVN 7 që shprehën interesin për të shfaqur një raport mbi videon në kanalet e tyre përkatëse të lajmeve.

Pamjet u shfaqën edhe në mediat jashtë vendit, si në Daily Mirror të Mbretërisë së Bashkuar.

Por çfarë tregon saktësisht?

Ndërsa disa përdorues të Twitter u hodhën shpejt drejt një interpretimi jashtëtokësor, të tjerë, përfshirë gruan që postoi videon, kanë sugjeruar se objektet mund të jenë flakërima.

Kjo ide mbështetet nga fakti se objektet duket se po humbasin gradualisht lartësinë.

About Post Author