Dy qytete në Meksikë thuhet se mbrohen nga një ‘bazë aliene’ e afërt


TK Randall

Tampico, Meksikë. 

Shumë banorë të Madero dhe Tampico besojnë se jashtëtokësorët aty pranë po mbrojnë qytetet e tyre nga uraganet.Meksika ka qenë prej kohësh një pikë e nxehtë për njohuritë e UFO-ve, me kryeqytetin e saj – Mexico City – që është në qendër të një morie pamjesh që e vendosën vendin në hartë në fillim të viteve 1990.

Edhe sot, pjesë të Meksikës janë shtëpia e një komuniteti të lulëzuar besimtarësh dhe ndoshta askund nuk është më e dukshme kjo se në qytetet Madero dhe Tampico.

Për vite me radhë, shumë vendas kanë besuar se shtëpitë e tyre janë mbrojtur nga uraganet dhe ngjarjet e tjera ekstreme të motit nga një bazë jashtëtokësore e vendosur disa milje larg plazhit Miramar.

Ajo që është e çuditshme është se kjo zonë e veçantë me të vërtetë duket se ka një aftësi të çuditshme për të shmangur motin shkatërrues – Stuhia e fundit tropikale Karl, për shembull, bëri një kthesë të papritur nga vija bregdetare dhe e humbi atë krejtësisht dhe ky nuk është një incident i izoluar.

Shumë besojnë se baza – e quajtur ‘Amupac’ – i ka mbrojtur ata për më shumë se 50 vjet (të dy qytetet u shkatërruan nga uraganet në 1955 dhe 1966).

Ky aspekt i kulturës lokale e ka bërë rajonin diçka si një pikë e nxehtë turistike me shumë dyqane dhe tezga që shesin mallra me temë jashtëtokësore.

Ka pasur gjithashtu një numër të shikimeve të UFO-ve në zonë gjatë dekadave.

Ndërsa është e pamundur të vërtetohen pretendimet e ‘bazës së huaj’ ose ideja se ndërhyrja jashtëtokësore ka mbrojtur popullsinë lokale, sigurisht që ka diçka intriguese në të gjithë këtë.

About Post Author