Dykrenat busull-Natasha Limaj


Flamuri që kullon gjak,

Dykrenaren lart më lart

O , Flamur i * Skënderbeut *

Gjoksit të * Ismail Beut *…

Në 28 – Nëntor

Si në Krujë dhe në Vlorë

Grykës ndizet Arbëria

Erdhi – erdhi * Shën Liria *…

Ndal Turkut, ndal dhe Dushmanit

Jemi vet, zot të vatanit

Jemi zot e jemi mbretër

Gjakun lum për centimetër…

Në 28 – Nëntor

Dasm’e madhe nëpër Vlorë

Sheshi flak’duke gjëmuar

Rreth flamurit të bashkuar…

Me Kosov e Çamëri

Madhështorja Shqipëri

Nga shekujt na thërret geni

* Dykrenat* busull i kemi!…

N . L . ( F ) 24 . 11 . 2023