E di…Eralda Cuko


Eralda Cuko

E di…

E di ,shumë malli do t’më tretë,

gjthçka e bukur do t’më mungoj…

I zymtë mëngjesi ndoshta do m’duket,

e zymtë dhe mbrëmja kur t’perëndoj…

E di ,trishtimi do vij i paftuar,

zemra nga malli shumë do m’gufoj…

Me mërzitjen tok pastaj do mbes,

në mua vetmija do ngrejë mburojë…

E di,në lot ndoshta do mbytem,

lot që të djegin, të përvëlojnë…

Në hidhërim mandej do zhytem ,

pa qenien tënde s’do di të rroj!…

E di ,edhe ti do t’dëshpërohesh,

prania ime shumë do t’mungoi…

Me agime të trishta ndofta do zgjohesh,

dhe mbrëmje të zymta që perëndojnë…

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe duke buzëqeshur