E fortë të dukem “unë” si një mur-Fatbardha Zirka Menaj


Fatbardha Zirka Menaj

E fort të dukem , “unë” si një mur

-Pa ndjenjë ,e ftohtë e ngurt si një gurë

Sepse dhimbjen ,unë gjithmon e fsheha

Dhe” ti “nuk mundesh ,të më njohësh kurrë ..

E fort të dukem “unë” si një murë

-Pa ndjenjë ,si statujë e hekur, që nuk thyhet

Nëse do mundesh” ti”shpirtin tim ta lexosh

Do “mbytesh” në lotë,dhe aty do të më njohësh

E fortë të dukem” unë “si një murë

-Pa ndjenjë ,si një dru e thatë

Shtigjet e jetës t’ime, kishin dhe vuajtje

Por kërkënd nuk vodha, dhe lëndova

E fortë të dukem “unë” si një murë

-Pa ndjenjë, e rënd si një shkëmb

Por jam një grua, që jetën se ka frikë

Jetojë me nder e besë,këto jan vyrtyte e mija!

Fatbardha Zirka Menaj 24/1/2024

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 159

Të gjitha reagimet:

8Ti, Gori Stafa dhe 6 të tjerë

4 komente

Pëlqej

Komento

Ndaj

Shiko më shumë komente

Harula Menaj

[Newsfeed] #TogetherAtHome A single red rose lying horizontally. The word "Bravo!" is written above the rose. ngjitës