E mbani mend Martën te filmi:”Brazdat”?


Elida Janushi dhe bashkeshorti i saj në foto punlikuar në facebook.

Elida Janushi është aktore shqiptare. U lind më 1 gusht 1953 në Devoll.. Aktore e TK-së, në kinematografi interpretoi disa role të rëndësishme duke filluar nga filmi “Brazdat”

 • Po vjen ai (1999), Marjeta
 • Lamerica (1994)
 • Kush e solli Doruntinën (1989) teatër-drama, rol episodik, një nga vejushat
 • Stolat në park (1988), Nora
 • Tela për violinë (1987), Mamaja e Andon Ledhit
 • Botë e padukshme (1987), doktoreshë Nora
 • Pallati 176 (1985) teatër-komedi, Marjeta
 • Shokë të një skuadre (1984) Mamaja e Rudinit
 • Endërr për një karrige (1984) Vjollca
 • Shoku ynë Tili (1981), Mesuese Besa
 • Brazdat (1973), Marta