E paidentifikuar ngatërron ekspertët në Pensilvani


Redaktori i rubrikës:”Mistere”


A është një qen, një kojotë, apo diçka tjetër? 

Një kafshë misterioze që i ngjan një lloj qeni apo kojote është zbuluar në perëndim të shtetit.

Enigma u shfaq për herë të parë në fillim të kësaj jave kur banorja Christina Eyth vuri re një kafshë jashtë shtëpisë së saj që dukej se kishte humbur dhe po dridhej nga moti i ftohtë.

Mendimi i saj i parë ishte se ishte qeni i fqinjit të saj, por pas një kontrolli më të afërt kafsha dukej disi e pazakontë, kështu që vendosi të thërriste ekspertët e jetës së egër për një mendim të dytë.

Kur ata ekzaminuan kafshën, ata nuk ishin në gjendje të tregonin se çfarë ishte. Nuk kaloi shumë kohë para se misteri të përfundonte në lajmet televizive lokale.

“Sinqerisht nuk mund të them përfundimisht se çfarë është, por për të treguar kujdes, pasi ato mund të bartin tërbim dhe meqenëse mund të jetë një kojotë, ne mund ta mbajmë këtu, të bëjmë testimin gjenetik dhe të shkojmë që andej,” tha rehabilituesi i kafshëve të egra. Morgan Barron.

Megjithatë, mund të kalojë ca kohë para se të dihen rezultatet e testimit.