E TASHMJA GREMISET, NDÈRTUAR TÈ ARDHMEN


Zbrazètia vakum e tè tashmes ndjek gjurmèt e sè ardhmes,
Si njè demon mantelesh tè errèt ferrit tè çon.

Ndèrsa ka perendim, ka lindje.
Kryeneçe , si sfide besueshmerie trurin viral pèrhumbèn nè
ekuilibrin e qetèsisè shpirterore.

Lidhi fijet e zemrès me tè mijat.
Ndèrsa gjaku im nè arteriet e tua tè kullojè shuar iluzionet e vjetra,
Pafajèsisè ti kthehemi.

Te pres,
aty ku azgje nuk ekziston veç rahjes sè zemrès dhe puthjes sè kurmit kaltèrsive.

Brixhilda Dede @

About Post Author