Edhe sonte ja behu shiu…Maksi Luçi


Edhe sonte ja behu një shi

Xhamat filluan pikëlojnë

Ne dritaren tone unë dhe ti

Një nga një i numërojmë….

Një shi fund vjeshtë bie nga qielli

Dritat neon po i verbon

Si me magji u fsheh sonte dielli

Ai tik tak pikash lehte me ngacmon…

Njerëzit nen çadra çapisin te lodhur

Trotuaresh nuk dëgjohet me zhurme

Ah ky shi sonte i kudo ndodhur

Mbas parvaze dritaresh na ve ne gjumë…