Eduart Frakulla-Ikona Ime


IKONA IME

Nënë, shpirt, jetë të kam
Dhe kur jam larg, të ndihej pranë
Sa hërë përlotem vështroj nga Ti
Mëngjes e mbrëmje lutem tek Ty.

Kur shpirti ndihet i trazuar
O NENE nis thërret ;
Ti vjen afrohesh më buzëqesh
NIS FLET : ÇKE BIRO ME PYET?!

Nis më puth syt’ e flokët më lëmon
Aq ëmbël më buzëqesh, sa plagët më shëron
Tek Ti mbështetem e ndihem rehat
E Ti nis flet :SHKO BIRO JETA VAZHDON ; ti nise prap’.

Shkroi : EDUART FRAKULLA Pasha Vlonjati

About Post Author