Eksperti i UFO-ve poston imazhin e përmirësuar me AI të objektit të dalluar mbi Juarez


UFO-ja mund të mos jetë aq sa duket…Maussan përdori softuerin e inteligjencës artificiale për të përmirësuar imazhin origjinal të një ‘anije të rrumbullakët me kube’.Imazhi origjinal, i cili është marrë nga një tifoz futbolli i cili kishte qenë në një ndeshje në stadiumin Estadio Olimpico Benito Juarez në Meksikë, tregon atë që duket të jetë një objekt në formë disku që rri pezull në qiell, ndërsa është siluetë kundër një muzgu mjaft spektakolar.

Vetëm kur fotografia iu dërgua Jaime Maussan – një personalitet i mirënjohur (dhe disi i diskutueshëm) në skenën e UFO-ve të vendit – ajo filloi të tërhiqte vëmendjen në mediat sociale.

Ajo që e bëri atë të dallohej në veçanti ishte përdorimi i softuerit të imazhit të AI nga Maussan për të prodhuar një pamje të zgjeruar dhe të zmadhuar të objektit aktual.

“Dua të ndaj me ju se rasti është analizuar me teknologjinë AI dhe gjithçka tregon se ne po shohim një [UAP]”, shkroi ai. “Unë besoj se është një anije me origjinë jo njerëzore.”

Ndërsa imazhi që rezulton sigurisht duket mbresëlënës, problemi me të është se softueri i AI ka ndryshuar aq shumë objektin saqë mezi përfaqëson atë që ishte në fotografinë origjinale.

Në realitet, objekti mund të mos dukej fare si kjo.

About Post Author