Ekstra fantazmë shfaqet në fotografinë familjare“Fantazma” është e dukshme në pjesën e pasme mes dy të rriturve. 

Kjo foto e pafajshme e kapur gjatë një dite familjare në një vend të njohur noti duket se tregon diçka të papritur.

Në vitin 2014, Kim Davison, e cila vjen nga Queensland në Australi, kishte shkuar për të notuar me shoqen e saj Jessie Lu dhe tre fëmijët e tyre në një vend të quajtur Murphy’s Hole në lumin Lockyer.

Kishte qenë një ditë idilike jashtë, por kur u kthyen nga udhëtimi dhe hodhën një sy në fotografitë që kishin bërë, vunë re se një nga imazhet dukej se shfaqte një fëmijë të katërt misterioz të dukshëm në ujë mes dy të rriturve në mbrapa.

Sigurisht, fotografia duket se tregon se si duket koka e një fëmije tjetër, kështu që nëse nuk ishte njëri nga tre fëmijët e tyre, kush ishte dhe pse askush nuk i vuri re në atë kohë?

Më shqetësuesi nga të gjitha, megjithatë, ishte zbulimi se – pothuajse 100 vjet më parë – një vajzë e re me emrin Doreen Sullivan thuhet se ishte mbytur në vrimën e Murphy në atë vend. Madje Davison pohoi se vajza e saj ishte ankuar për diçka që i kishte kapur dy herë këmbën ndërsa ata po notonin atje.

“Kur u ktheva për një zhytje të fundit për t’u freskuar, ndjeva diçka pas meje ndërsa po dilja nga uji, por u përpoqa ta injoroja,” kujton ajo.

Pra, a mund të jetë kjo dëshmi e një pranie paranormale apo ka një shpjegim konvencional?


Burimi: Little Things |

About Post Author