Ekuilibri im-Nga Mimoza S. Hametaj


Faqe te reja ditari

Ekuilibri im.

30 vjet ne itali jetova me hallet e shqiperise.

MORA INISIATIVEN NE 1997 DHE lindi keshtu shoqata e pare shqiptare ne Marche.

Organizova manifestimin kunder krimeve te miloshevicit dhe u realizua ne menyre te shkelqyer.

Ndertimi I sheshit te paqes me figuren e Nene Terezes per pelegrinazh me gjithe takimin e perzemert me presidentin Rrugova dhe Don Lush Gjergjin mbeti pezull.

Libri “Faqe ditari ” QE PUBLIKOVA KISH PER QELLIM te hidhte drite ne rraportet familjare ne kontestin e shoqerise Ku kane jetuar .

Ndofta te shpresojme qe te mbjellat nje dite do te lulezojne

Kam qene e rrethuar dhe mbeshtetur nga miq te dashur ndersa tani jam ne kerkim te pak egoizmi te nevojshem te shendetshem qe me mungon.

Nje projekt interesant per nje ekspozite te re figurative ka pushtuar gjithe mendimet e mija.