Eli Elvira-EJA…


Eli Elvira

EJA…

Eja, eja nata është e jona,
Une po të pres si Euridika,
Orfeun e dashuruar çmendurisht pas saj…

Buzët tona po digjen flakë,
Në dejet tona gjaku vlon nga dashuria,
Zemrat po rrahin fort,
Ja si dëgjohët melodia.

Eja sonte të puthemi marrëzisht në shtratin e lumturisë dhe natën ta sfidojmë me lojën e bukur të dashurisë.

Ti më jep mua,
Unë të jap ty,
Dashuri dhe jetë për ne të dy.

About Post Author