Elida Prifti:Lulet i bëra tufë


LULET I BËRA TUFË

Po m’i ndërron fustanet

Ditë ,moj ,për ditë

C’po heqin “dyqanet”

Moj ,të rëntë një pikë !

Dje një copë të kuqe

Sot cop kadife

Mu si lulëkuqe

Fol e bjerë përdhe.

Nisur e stolisur

Si për në sfilatë

Kush të ka hujdisur

Më i lumshin duarët !

Lule një e nga një

Sec i bëra tufë

Dhe ty ,moj dashuri

Me zemër ti bëra dhuratë .

Autore: Elida Prifti

Greqi të gjitha të drejtat autores të rezervuara !!!

Përshëndetje miq e mikesha kudo që ndodheni në botë!

Dashuria është e pacmuar !

Dashuria ,nuk është një cast ,një moment ,një ditë apo një javë !

Ai që ka dashuri në zemër,nuk pret ditën e festës, apo datëlindjen për të bër një dhuratë të thjeshtë të dashurës,të fejuarës ,apo bashkëshortes !