Elida Prifti:Xhelozia


XHELOZIA

Xhelozia për këdo është ves
Xhelozët mendime të liga në kokë
Kur e mendoj ,bëhem me stres
Për xhelozët më zë neveria.

Xhelozia është Mola që ha trarin
Si akrepi ha bishtin e vetë
Mu në hundë për cdo xheloz inatin
Kundër tyre ,e imja vjershë.

Nuk ka më keq se vetgjyqësia
Cdo ditë dhe veten e vë në kryq
Ndjenjë e pështirë është xhelozia
Xhelozët, përgjithësisht,janë të ligj.