Elisabeta Gockaj:Do të jem e pranishme


 Elisabeta Gockaj|

Do te jem e pranishme dhe kur te me kesh harruar

Do te behem e bezdiseshme deri sa te me urresh

Urrejtjen do e shtrydh ne shoshe per ta kulluar

Dolli me te nje got me fund do te ngre.

Dhe pse kam frik te dehem nga urrejtja

Dua ta pi me fund kete dolli

Ne shpirtin time nuk dua te kem dhembje

Ne zemer… as grimca kujtimesh nga ty.

About Post Author