Elisabeta Gockaj:Do të sajosh ti përrallën e përjetshme


Do të sajosh ti prrallën e përjetshme

Për ç’do gabim e di do t’më fajsosh !

I yti qoftë…. si zjarr do bjerë mbi mua

Dorës se zotit i lutem mos t’qëlloftë

Parajsës s’ka melhem e s’gjen jatrua.

Një gotë verë te mer përherë me vete

Dhe s’gjendet Zot që dorën të ta ndal !

Do të sajosh ti prrallën e përjetshme

Se si Hakilin në themër të kamë vrarë !