Elisabeta Gockaj:E trembur


 Elisabeta Gockaj

E trembur

I lutesha zotit kur isha femij,

O zot…. më ritë sa më shpejt,

Kur shihja vajzat, veshur në stoli,

Me vellon mbi krye të hedh.

Ai dëshirat nga një mi plotësoj,

Me dha gjithcka i kërkova,

Më bëri nuse dhe me bëkoj

Nënë ..më të lumtur, nga ç’mendoja .

Kur rrudhat ballin nisën të më bulojnë,

E thira e trembur për ndihmë

O zot.. të lutem, kjo është herë e fundit,

Ma kthe edhe një herë fëmijrinë.