Elvira Zeneli-Gërshet i shthurur


Gërshet i shthurur

Gërshetimi i dy shpirtrave,

Në ndjeshmërinë e thellë,

Përtej lëkurës,

U tradhtua,

Dhe gërsheti u shthur

Doli mbi lëkurë

U tret!

Po mund të bëhej dhe litar

Ku ajo të varte çdo dashuri!

Laku i atij litari do i shfaqet

Në çdo moment,

E shpirti i tij do lëkundet

Përjetësisht

E paqe kurrë s’do ketë!

About Post Author