Elvira Zeneli-NË PLANETIN E DASHURISË


Eli Elvira Zeneli

NË PLANETIN E DASHURISË

U largove duke më premtuar shumë,

Flas me hënën dhe yjet si miqtë më të mirë

U flas per ty, sepse i kemi pasur dëshmitare të dashurisë…

Afrohu pranë meje,

Të ndjej frymarrjen tënde,

dhe aromen e trupit tënd,

Afrohu!…

Sonte dua të dëgjohet zhurma e dashurisë sonë,

lëkura e trupit tënd le të jetë veshja e pasionit tim të zjarrtë,

Që digjet për ty.

Eja, shuaje etjen e buzëve të mia me puthjen tënde,

Lëri gishtat të rrëshqasin lehtazi mbi trupin tim,

Duke më dhënë drithërimën e pasionit dhe kënaqësisë.

Të dua kaq shumë,

Sepse gjithmonë më flisje ëmbël dhe me ndjenjë,

Kur jam me ty më duket vetja se po shëtis në planetin e dashurisë,

Ku pamja më

e bukur dhe më magjepse është emocioni i dashurisë.

Brenda ketij planeti të bukur

Shikoj veten si një fëmijë i llastuar,

Të shikoj edhe ty,

Jemi një trup i vetëm,

Dy sy dhe dy duar që s’kanë nevojë për asgjë,

Mjafton nje shikim sensual

Dhe panorama më e bukur e jona është deshira për dashuri,

Që po trazon çdo qelizë të trupit tonë…

U largove, me dëshirën për t’u kthyer përsëri,

Une të pres, se e di pranë meje së shpejti do vish ti!…

About Post Author