Elvira Zeneli-PA TITULL!…


Elvira Zeneli

PA TITULL!…

Natën vetëm po eci,

nuk degjoj asgjë,

Përveç zhurmês,

Pastrueseve të qytetit .

Tek tuk dëgjohet një lehje qeni,

Si për inat më tërheq nga mendimet,

Por mendja përsëri aty shkon,

Tek ti që ike duke lënë lot dhe dhimbje.

Flas me ty, mërzitem dhe qesh me veten,

Eh jetë sa shumë luan me ne…

Diku në një qoshe një çift po puthen,

Një maçok ndjek nje mace,

Inatin ja paska e do per vete,

Jo ta ndaj me të tjerë.

Fustanin e bardhë për ty ajo e veshi

Vetë ja kishe kërkuar,

Më ngjan si një zanë mali i thoje

Unë me ty jam i dashuruar,

Si një meteor shkëlqenin sytë e saj nga dashuria,

Ulej në pragun e shkallëve dhe të priste,

Udhëtonte me imazhin tënd cdo ditë, e me ty zgjohej cdo mëngjes,

Si një fëmijë i llastuar,

Emrin tënd thirrte, sa shumë Të dua…

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe bizhuteri

76Ti, Eleni Bircaj, Elham Pasha dhe 73 të tjerë

77 komente

Pëlqej

Komento

About Post Author