Emni asht gjithmonë pasaportë në art-Ruzhdi Keraj


Emni asht gjithmon pasaport
ne art
asht flete kalimi per gjithshka
qe lidhet me krijimtarin tande
asht si bibliografi ku reçenzojne
nga njeni brez te tjetri veprat
qe edhe pse jane ndoshta psheretima
rezonojne bukur me pasaporten
flete kalimin e gjitshkaje te dale
prej pendes tande
dhe kshtu pashaporta ece ne kohe
neper evente siguron hyrje dalje
dhe mban n’lavdi emnin e shkrume
ne te!