Enver Sahiti:Lulet e terasës sime


Enver Sahiti

Sa herë më merr etja

Mendja në terasë më rri,

Për ato lulet e bukura

Që kan qelë në saksi.

Do ju ujis pë ç’do ditë

Dhe etjën për t’ua shuar,

Më bëni të ndjehem mirë

Me atë gjelbrim të mugulluar.

Ndjenjë e kënaqësi se sa ju dua

Kur ju ujis dhe flas me ju,

Me ato lule me ngjyra të qelura

Më shtojnë jetën dhe mua.

About Post Author


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.