Enver Sahiti:Takimi me veten time


Enver Sahiti

Takimi me veten time

I mbyllur i vetëm

Dhe pyeta veten time.

Çfar do më sjellë e ardhmja?

Dëgjoje veten, o njeri më tha!

Se të ardhmen ne dorën tënde ke.

Për miq e shokë

Mos u anko se nuk i ke ,

Se ti nuk ke vullnet ti kesh

Sepse kerkon të mirët

e veshtirë ti gjesh.

Nis nga vetja jote

të i bëshë të mire,

ata që i ke pranë…

Prishtinë Maj 2022

About Post Author