Enxhi Skira,rrëfen ndihmën ,që i ka dhënë një vogëlusheje  në Durrës, gjatë kohës së tërmetit


Në spektakln:”Big Brother VIP” u pa një ngjarje e cila krijoi shumë emocion.Enxhi Skira rrëfeu  një histori  tepër prekëse po dhe aq humane .Bëhej fjalë për kohën  e tërmetit në Durrës.Enxhi Skira me dëshriën e saj të mirë s kishte ndihmuar një vogëlushe sëbashku me motrat e saj ,gjatë periudhës së termetit rreth dy vjet më parë  në Durrës.Moderatorja Arban Osmani i bëri suprizë  Enxhit duke i sjellë në ambientet e shtëpisë, ku janë  pjestartë e këtij Reality shoë ,vajzën e vogël e cila ishte ndihmuar  nga Enxhi Skira ,një gjest human po dhe aq prekës dhe dashamirës nga kjo banore e Big Brother.

Pas kësaj skene tepër emocionale, shumë qytetarë u shprehën se :të tillë njerëz të tillë artisë  human dhe artistë në shpirt e dhe në jetë i duhen këtij vendi.

About Post Author