Eqerem Canaj:”Sfida” (kritika letrare 5)


Eqerem Canaj:

“Sfida” (kritika letrare 5)
Doli ne qarkullim botimi i radhës, i 36-ti, “Sfida” (kritika letrare 5, i cili përmban 60 kritika nga po aq autore, qe analizojnë dhe vlerësojnë veprën letrare te Eqerem Canajt ne harkun kohor 45 vjet, nje botim i rralle, jo vetëm per autorin, por edhe për letërsinë shqiptare, si kontribut i veçante, ne kohen kur kritika bashkëkohorë është fshire nga syri i lexuesit. Libri prej 332 faqesh, me çmim te arsyeshëm, tregtohet veç shitjeve dorëz, edhe te libraria”Toena

About Post Author