Era Nil: Jo nuk jam as hëna


Era Nil

Jo nuk jam as Hëna

Jo nuk jam e bukur

Jo nuk jam dritë

Jo nuk jam as Hëna

Jam nje vajzë e natyrshme

Jam vetëm unē

Që qaj kur trishtohem

Që puth kur dashurohem

Që qesh pafund kur gëzohem.

Jo nuk jam e bukur

Mos më endërroni

Jo nuk jam as Dielli

Me syze të më shikoni

Jam vetëm unē

Me vargun më krahasoni

E prek e dua dhe

Dhe atje brenda më gjej mua.

Jo nuk jam e bukur

Edhe pse s’më shikoni

Herë vesh jeshile

Herë vesh të roztēn

Herë ngjyrash humbas

Atje bëj zhurmë

Po kur vesh të kuqen

Mos më harroni…

About Post Author