Era Nil:Shpesh herë jam unē


Era Nil

Shpesh herë jam unē
jam apo nuk jam
shpesh herë ndjej
në fijëza,
në grimcëza dashuri
shpeshherë humbas
në puthjet e tij
dhe s’di të zgjoj
nga kjo ëndërr në shi.

Shpesh herë zhytur
Brenda  qelizës së tij
fshehur frymoj
ajër  pafund
aromë  thith
buzë më buzë
përpëlitem
dhe nuk i fshihem dot
puthjes se tij
nga kjo ëndërr në shi.

About Post Author