Erdhi dita e verës-Vilson Mersinllari


Erdhi dita e Verës sot erdhi mbriti

në çdo familje,rishtaz ajo trokiti

pastë ajo,pastë dhe këmbën e mbarë

për të gjithë ne,popullin Shqiptar.

Se boll kemi hequr,kemi pasur një hall

rrugëve të botës,kemi marrë arratinë

na iku jeta,me lot në sy dhe tërë mall

e lamë të shkretë vendin,lamë Shqiperinë.

Prandaj këtë vit,mbaresi pastë kjo Verë

për të gjithë familjet,të sjellë lumturi

urimi im le të trokasë,në çdo familje e derë

mos vuajë më ky popull,mos vuajë kjo Shqipëri.