Ermentila Guci-Asnjëherë


Asnjëhere

Asnjëhere nuk na shkon në mēndje

dashurinê e njerzve në një ditë

Kur kemi me shume nevoj nuk do te kemi me aty…

Asnjehere nuk na shkon ne mendje

Se ne jete dikush nga miqte

do te iki shume shpejte

Asnjehere nuk na shkon ne mendje

Se nje dite duhet te japesh jeten tende

Per te shpetuar jeten e dikujt tjeter

Asnjehere nuk na shkon ne mendje

dashurin e jetes

Ta humbasim per ironi te fatit.

Asnjehere nuk na shkon ne mendje

ne jete do te mbetesh skllav

I vetmise dhe varferise

Asnjehere nuk na shkon ne mendje

dashuria mund te behet

vdekja jone

Asnjehere nuk na shkon ne mendje

ne jete papritur te mesosh

Cfare eshte te humbash n je femije?

Asnjehere nuk na shkon ne mendje

ne jete ndodh

endrrat do te thyhen!

Asnjhere nuk na shkon ne mendje

nje nga keto gjera mund te na ndodh neve

Por mendojme dikush tjeter I perjeton…

Asnjhere pa ditur

Jeta rezervon nje veshje dhimbje

per te gjithe

Pavaresishte dozes qe u ofrohet…..

e.guci

About Post Author