Është publikuar imazhi i aeroplanit spiun amerikan i ‘UFO-ve metalike’ mbi Irak


Çfarë është ky objekt? Kredia e imazhit: Twitter / Jeremy Kenyon Lockyer CorbellKjo imazh thuhet se është kapur mbi qytetin e Mosulit nga një aeroplan inteligjent zbulues në vitin 2016.Fotografia intriguese, e cila tregon një objekt të paidentifikuar duke lëvizur mbi rrugët e qytetit, thuhet se është pjesë e një videoje katër sekondëshe të përshkruar si një “klip i shkurtër i një rruzulli fluturues të paidentifikuar që duket se ka një shkëlqim metalik në sipërfaqen e saj”.

Fotoja u ble dhe u publikua së fundmi nga gazetarët Jeremy Corbell dhe George Knapp pak para premierës së podcast-it të tyre të ri (mund të shihet më poshtë).

Sipas raportimeve, pamjet origjinale ishin pjesë e një videoje të klasifikuar të informimit të inteligjencës mbi temën e UFO-ve që iu shfaq shumë agjencive qeveritare amerikane.

Rasti mendohej gjithashtu të ishte pjesë e Vlerësimit Paraprak të Zyrës së Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare (ODNI) mbi UFO-t, i cili u publikua në vitin 2021.

Megjithatë, kjo është hera e parë që ndonjë pjesë e vetë videos shfaqet në domenin publik.

“Këta ‘dronë’ funksionojnë 20-25,000 këmbë lart në ajër dhe ata po fluturojnë përreth,” tha një burim i paidentifikuar për Mail Online .

“Një operator do të zmadhohet duke parë një qytet në Siri. Dhe papritmas, një rruzull i vogël do të fluturojë përmes pamorit.”

“Operatori thotë: “Çfarë dreqin?” Dhe kështu ai fillon të fokusohet në të dhe thjesht shikon rruzullin për një kohë. Mund ta marrim atë për 30 sekonda, mund ta shikojmë për 10 minuta. Dhe më pas do të bëjë diçka të jashtëzakonshme, si p.sh. fikja e papritur e ekranit.”

About Post Author