Është rasti që organizatorët e këtij tribunali, e kësaj loje, kanë bërë shkeljen se “kanë përmierë tek dera e xhamisë”!Caush Xhufi


Ngjarje e ditës që duhet shperndar dhe sensibiluzuar të gjitha shoqatat atdhetare, të gjitha institucionet nëse ju ka mbetur ndjenja atdhetare, gjithë popullit Shqipëtar kudo ku jeton, ngjarje që rrënqeth, prek e ngre zemrat shqiptare peshë për këtë akt anti-shqiptar për të ulur e ndryshuar figurën dhe imazhin, idealin e kuftês Çlirimtare të popullit Kosovar, të luftëtarëve të UÇK!

Në vend të dënohen pushtuesët kriminel Serb, që bën një genocid të egër kafshëror kundër shqipetarëve në tokat e tyre, forcat e djallit, po shkelin mbi ligjet nderkombetare të luftês, dhe po e bëjnë mbi aleatët e forcave të NATO-s, po e bëjnë pa ju trembur syri, se i arrestuari ka qënë i thirrur e rekrutuar nga NATO, po e bëjnë këtë akt padrejtësie ditën më drekë e në shesh të hapur pa ju trembur qerpiku nga SHBA!

Dhe këtu shtrohet pyetja?!

A është në dijeni Departamenti i shtetit të SHBA për këtë akt shkelje!

E nëse nuk është në dijeni, për këtë rast, atëhere ai departement, duhet vënë në dijeni!

E po u vu në dijeni – duhet të kemi rastin që ky tribunal i gjykatês së UÇK duhet t’i ketë ardhur fundi!

Është rasti që organizatorët e këtij tribunali, e kësaj loje, kanë bërë shkeljen se “kanë përmierë tek dera e xhamisë”!

Le të ngrihen të gjithë kundër kësaj perpjekje anti-Shqipëtare por edhe anti-amerikane!

Rasti i arrestimit të atdhetarit, luftëtarit, dhe pjesëtar i forcave të NATO-s, Dritan Goxhaj, do të jetë shkaku përfundimtar i shkatërrimit të këtij plani pro- serb e rus!