Eva Gjoni:E njoh botën time të brendshme…


Eva Gjoni

E njoh botën time të brendshme
aq sa njoh botën që më rrethon, ndaj më duhet të vazhdoj ta njoh çdo ditë.

Por ndryshe nga jashtë që të pengon pamundësia e njohjes të gjithçkaje. Në boten time të brendshme më pengon uni im.

Ai më ka bërë të jem kjo që jam dhe nuk mund të dal kundër tij.

Çfarë do mbesi pa e mesuar do e marr me vete në atë udhëtim të pafund, aty njohja nuk ka kufijë.

Aty nuk egziston Uni!

About Post Author