Eva Gjoni:Gjysma


Eva Gjoni

Një gjysmë molle ngrëne

Një gjysmë gote ujë pirë

Një gjysmë rrobe veshur

Një gjysmë dite parë

Një gjysmë stine shijuar

Një gjysmë jete jetuar, për të tjerë

Një gjysmë dhimbje, gjysma tjetër ti

Një lot i plotë

Kaq ishte

Një gjysmë fati

I shkruar dhe lëne përgjysmë

Pëse kështu, vetë fatshkruesi e di

Gjithmonë gjendur veten

Në gjysmën që mungon

Kështu ike…

About Post Author