Evropa ishte pellazge e cila po zgjohet nga gjumi-Nga Feri Arifi


Tash jo larg ka filluar të rizgjohet Evropa Pellazgjike, nga ai pluhuri i harresës se thrakve që ishin fis me e madh në Evropë.

Kjo ishte një fshirje e kujteses nga armiqët tonë që nga moti, nga ato tekstet e shkruara tonat, e nga Rusia të falsifikuara, Evropa Pellazgjike, asnjëherë nuk ka qenë Indi, që të quhemi Indooevropjane, atje janë dhe kanë jetuar Magjupët.

Ne këtu lindem jo në Indi…..Jemi vendorë me rrenjet e Lisave.